Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Detria Oy (Y-tunnus: 1067350-8)
Aittatie 3
96100 Rovaniemi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Teija Karasti
Puhelin +358 16 311 225
Sähköposti info@detria.fi

REKISTERIN NIMI

Detria Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö tai yritys on rekisteröitynyt detriashop.fi:n asiakkaaksi tai ostanut detriashop.fi:sta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on detriashop.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää detriashop.fi:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Detria Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Detria Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan detriashop.fi:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Detria Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Detria Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@detria.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Syntymäaika
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Matkahuollon ja Postin seurantatiedot

Yritysrekisteri sisältää lisäksi seuraavat tiedot

  • Y-tunnus
  • Laskutusosoite

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta detriashop.fi:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Detria Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää detriashop.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee detriashop.fi:n salasanasuojatulla palvelimella.

50€ = ILMAINEN TOIMITUS!

Postimaksut 4,90€. Kun tilaat yli 50€ SAAT ILMAISET POSTIKULUT! (Kuluttajakauppa suomessa)

Postimaksut 4,90€. Kun tilaat yli 50€ SAAT ILMAISET POSTIKULUT! (Kuluttajakauppa suomessa)

100€ = ILMAINEN KOTIINKULJETUS

×

100€ = ILMAINEN KOTIINKULJETUS

Kun tilaat yli 100€ SAAT ILMAISEN KOTIINKULJETUKSEN! (Kuluttajakauppa suomessa)

Kun tilaat yli 100€ SAAT ILMAISEN KOTIINKULJETUKSEN! (Kuluttajakauppa suomessa)

TOIMITUSTAVAT

×

TOIMITUSTAVAT

Posti, Smartpost ja Matkahuolto

ONKO KYSYTTÄVÄÄ?

×

ONKO KYSYTTÄVÄÄ?

Soita +358 16 311 225 tai lähetä postia: info@detria.fi

×

50€ = ILMAINEN TOIMITUS!

Osta 50€ ja saat ilmaisen toimituksen! (Kuluttajakauppa suomessa)

100€ = ILMAINEN KOTIINKULJETUS

×

100€ = ILMAINEN KOTIINKULJETUS

Osta 100€ ja saat ilmaisen kotiinkuljetuksen! (Kuluttajakauppa suomessa)

×
×